Quizzen

Om de week verschijnt een nieuwe quiz met 10 uitdagende vragen over alles wat met de Dierenbescherming te maken heeft.

Kwispel - Het kennis & quiz platform van de Dierenbescherming

De Dierenbescherming wil voor de eenduidige visie van de organisatie een draagvlak creëren onder al haar medewerkers en vrijwilligers. Daarom is er een online platform opgezet waarop de interpretatie van deze visie wordt gepeild onder de bezoekers van dit platform. Bezoekers zullen enkel en alleen bestaan uit werknemers en vrijwilligers van de Dierenbescherming.
Middels dit platform worden de deelnemers wekelijks uitgedaagd om hun kennis over de idealen van de Dierenbescherming te testen. Wekelijks wordt er op vrijdag een quiz gelanceerd, waarin verschillende vragen (10) worden voorgelegd. Quizvragen gaan over de verschillende onderwerpen die in het kenniscentrum behandeld worden. Via het menu benaderen bezoekers de verschillende quizzen, maar ook het kenniscentrum (met nieuws en achtergrondinformatie) en de leaderboards (wie mag zich de beste kenner van de Dierenbescherming en dus de Pupleader noemen?) te vinden zijn.

Spelregels

Hier vind je een overzicht van alle spelregels die je moet weten om de Kwispel-quizzen te spelen.
Hoe werkt de Kwispel Quiz?
Om de week wordt er een nieuwe quiz gepubliceerd. Een quiz bestaat uit 10 vragen. Iedere vraag die je goed beantwoordt, levert punten op. Hoe meer vragen goed, hoe beter je score. Je kunt zolang als je wilt nadenken over het goed antwoord voor de vraag. Echter, je kunt maar één keer je antwoord invullen. Zodra je een antwoord aangeklikt hebt, kleurt het juiste antwoord groen. Heb je een antwoord fout ingevuld, dan kleurt jouw antwoord rood. Als je een fout antwoord gegeven hebt, krijg je geen punten voor deze vraag. Voor ieder goed antwoord krijg je 10 punten. Je kunt de quizzen van de lopende en van de vorige weken maken. Je kunt iedere quiz één keer spelen. Als je een quiz onderbreekt, wordt de tussenstand bewaard. Je kunt dan later verder waar je gebleven bent.
Ranglijst
Alle scores worden bijgehouden in een ranglijst. Daarin kun je de dag-, week- en maandwinnaars terugvinden. De week eindigt op zaterdagavond 23:59 uur. Je scores tellen alleen mee in de dag-, week- of maandranglijst wanneer je de quiz op de dag zelf, dan wel in de lopende week of maand maakt. Door een eigen competitie aan te maken, kun je zien hoe je presteert ten opzichte van een specifiek aangemaakte groep, i.p.v de hele organisatie. Je ontvangt daarbij een code, die je kunt delen via Whatsapp. Iedereen die deze code heeft, kan zich aanmelden in jouw competitie. Tof om te doen met je team bijvoorbeeld! Of juist met een hele andere afdeling.
Meer informatie
Wanneer je een quiz hebt afgerond, vind je onder de button 'Meer informatie', een korte toelichting op de antwoorden van de betreffende quiz. Wil je meer weten, klik dan op de informatie op het kenniscentrum.

Inloggen

Welkom bij Kwispel! Het kennis & quiz platform van de Dierenbescherming. Om mee te spelen dien je in te loggen via email. Heb je nog geen account? Registreer dan snel!

E-mail login

Vul hier je e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.
Nog geen account? Registreer nu. Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Nadat je jouw e-mailadres hebt ingestuurd, ontvang je per e-mail een link om je wachtwoord te resetten.
Verder
Bedankt voor het aanvragen van je wachtwoord. Indien er een account is met dit e-mailadres, ontvang je een e-mail.

Nieuw wachtwoord

Vul hier je nieuwe wachtwoord in. Je wachtwoord dient te voldoen aan de vereisten: er dienen minimaal 8 tekens te zijn, minimaal 1 hoofdletter, minimaal 1 kleine letter en minimaal 1 cijfer
Verder
Bedankt voor het wijzigen van je wachtwoord. Het wachtwoord is nu gewijzigd.

Registreren

Vul de onderstaande velden in om je registratie af te ronden. Vul de naam van je huisdier in, als je anoniem deel wilt nemen
Je wachtwoord dient te voldoen aan de vereisten: er dienen minimaal 8 tekens te zijn, minimaal 1 hoofdletter, minimaal 1 kleine letter en minimaal 1 cijfer
Registreer

Laatste nieuws

Quizzen

Alles
Nieuws
Artikelen

-
Vragen goed
-
dagscore
0
totaalscore

Score per quiz

Speel de quiz

a.
b.
c.
d.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Nam, dolores? Vero nam ad laudantium, sunt veniam cum facere debitis minus sequi quam, esse placeat autem.
0
Goed
0
Score
van de dag
0
Totaal
score
Over deze quiz

Wil jij meer weten over dit onderwerp?

Meer informatie
Score
Dag
Week
Totaal

Competities

Maak hier zelf een competitie aan. Speel samen met en tegen je vrienden.
Competitie aanmaken
Competitie koppelen

Mijn competities

Competitie aanmaken

Bedenk een leuke naam voor jouw eigen competitie. Je krijgt daarna een competitiecode toegewezen, die je via Whatsapp met je vrienden kunt delen.
Je dient een naam in te vullen voor de competitie.
Voeg toe

Competitie koppelen

Voer een competitiecode in om jezelf aan een competitie te koppelen.
De code kon niet gevonden worden.
Koppelen

Met onderstaande code kun je anderen uitnodigen voor deze competitie. De code kun je makkelijk delen via Whatsapp.